Ефтов …СДСМ ВООПШТО НЕ Е СРЕЌЕН ШТО МОРА ДА КОАЛИЦИРА СО ДУИ, ЌЕ НАПРАВИ СЕ ЗА ДУИ ДА ИСЧЕЗНЕ ОД ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА…