Ефтов …АКО НЕ БЕШЕ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ, ЛУЃЕТО НА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ ЌЕ ГЛАСАА ЗА ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА…