Геровски – “Боки 13 е инсталација на Груевски…”

“Боки 13 е инсталација на Груевски…”
ГЕРО СО НОВА ВЕРЗИЈА ЗА “РЕКЕТ”, ЈА СЛУШНАЛ ОД НЕГОВ КОЛЕГА…