Натпреварувач го напушти квизот бидејќи конкурентот одговори на сите прашања

НЕКА СИ ИГРА САМ ОН..ОН ИМА 110/120..КОГА ЌЕ ГО ФАТИМЕ НЕГО

натпреварувач го напушти квизот бидејќи конкурентот одговори на сите прашања

natprevaruvacot go napusti kvizot arena, арена