Нова „бомба“: Милошоски и Јанкулоска организираат сообраќајка за да блокираат гласачи

На јутјуб денеска е објавена нова бомба. Овој пат главни актери, според објавувачот, се ексминистерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и Антонијо Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ. Во овој разговор Јанкуловска дава инструкции како да се исценира сообраќајна незгода на патот од Охрид кон Кичево, за албанските глсачи кои пристигнале на охридскиот аеродром, да не може да отидат во Кичево на гласање.

Двајцата заклучуваат дека ќе биде најдобро да се преврти камион со песок, но и да бидат вклучени повеќе институции, како царината, МВР, за сите по малку да ги задржат гласачите.

Мукоски до Милошоски …ЖАЛАМ ШТО ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ И ОНОЈ ШТО ИЗБЕГА, КОИ ГИ УПАТУВАА ЛУЃЕТО ГОРЕ И ИМ ВЕЛЕА ЦЕЛТА Е ЗАЕВ, НЕ ОДГОВАРААТ

Крсто Мукоски до Антонио Милошоски …ЖАЛАМ ШТО ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ И ОНОЈ ШТО ИЗБЕГА, КОИ ГИ УПАТУВАА ЛУЃЕТО ГОРЕ И ИМ ВЕЛЕА ЦЕЛТА Е ЗАЕВ, НЕ ОДГОВАРААТ…