УМИРЕМ, УМИРЕМ МАЈКО…

Advertisements

Четворица против голман со очајнo лоша завршница

Класичен противнапад на Ривер Плата…Излегуваат четворица фудбалери сами пред противничкиот голман. И кога сите очекуваат гол, чуварот на мрежата на фантастичен начин ја спасува својата мрежа.

Голманот на Белграно, Лукас Акоста, ги заслужи сите аплаузи за својата бравурозна интервеција. Ривер Плата го доби мечот со 2-1, но овој момент сепак го одбележа дуелот.