Заев – Тој што ми ги направи лузните на лицето го знам но не го пријавив затоа што има две деца

ВИДЕО: Сеад Кoчан по грешка, наместо во СЈО, влезе во продавница за леблебија

Бизнисменот Сеад Кочан на распит во СЈО. Дојде со адвокатот Никола Додевски. Наместо да влезат во Специјалното јавно обвинителство, првин ја згрешија вратата и влегоа во една блиска продавница. Вратата на Кочан му ја отвори неговиот адвокат. Кога видоа дека се во продавница која продава апетисани, брзо излего