Синот на легендарниот Војо Стојаноски го сними првото видео

На младиот пејач Дамјан Стојаноски, инаку студент на Факултетот за музичка уметност (ФМУ) во Скопје, отсек соло пеење, несомнено дека музиката ќе му биде идна професионална определба, иако засега естрадата и пеењето му се само хоби и страст. Според стилот и  определбата кои ги негува, тој е логично продолжение на татко му и она што тој го испеа за сите овие години, ако се знае дека Дамјан е син на легендата на македонската фолк музика, прерано починатиот Војо Стојаноски.

Гледајќи во мобилниот падна во шахта

Што може да се случи ако на улица гледате во мобилниот покажува примерот на жена од Њу Џерси која паднала во шахта. На социјалните мрежи се појави видео снимка од нејзиниот пад во отворена шахта длабока неколку метри. Жената гледајќи во својот мобилен телефон не забележува дека вратата на шахтата е отворена и паѓа. Нема информација за повредите кои ги добила од падот.

Woman Falls Into Cellar – Distracted By Her Cellphone