Category Archives: Weather

Еве како изгледа кога ќе се најдете сред торнадо и тоа на море во Италија

Advertisements

Прекрасно видео – Вее снег во Маврово | 07.10.2017

Снег ја изненади Македонија и целиот Балкан од утрово. На повисоките места во државава веќе е направена покривка од неколку сантиметри.

Висината на снежната покривка на планините се зголемува. Според хидрометеоролите, на Маврово во 14 часот е измерена снежна покривка од четири сантиметри.

« Older Entries