И по 10 години, Тоше се уште почива во гроб на кој нема ниту плоча, ограден со пластика

Advertisements

ВИДЕО: Љубовта која ги надмина сите религиозни пречки – мигрантката Нора и македонскиот полицаец Боби

Nora i Bobi – ljubov koja gi nadmina religioznite precki

Боби Додевски е македонски граничен полицаец, а Нора Арканази е бегалка од Ирак.Се запознале на граничниот премин Табановце. Бегалската криза во овој случај имаше среќен крај.

Нора ја сменила и религијата во име на љубовта, иако нејзините родители и рекле и останале на тоа дека ќе ја отфрлат.