Бесплатно рекламирање на нашиот портал

 

Искористете го промотивниот периот за да го промовирате својот бизнис или компанија. Се што треба да направите е да ни пратите порака https://www.facebook.com/makstar2017new/ и линк до вашата веб или FB страна и ќе ви ги кажеме условите.

 

Advertisements

*реклама

face

БОНУСИТЕ СТАСАА ДО 100 ЕВРА

Регистрирајте се, играјте и забавувајте се а зошто и да не заработите нешто. Пари се заработуваат од продажба на влезници, продажба на играчи, бонус за секоја победа и бонус на крајот на сезоната (месецот) (моментално е од 10 до 100 евра во првата Македонска лига (16 екипи) во зависност од освоеното место)

Untitled

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ………….