Skip to content
Advertisements

Category: Sport(Retro)

На Денешен Ден | Панчев и Најдовски пред 25 години станаа светски шампиони

Беше тоа на денешен ден (8 декември) пред точно 25 години, кога фудбалерите на Црвена звезда како актуелни европски шампиони се здобија со правото да играаат за светската фудбалска круна. „Црвено-белите“, […]

Top 10 Muhammad Ali Best Knockouts

Top 10 Muhammad Ali Best Knockouts Muhammad Ali is one of those rare athletes who transcended his sport. He was more than a boxer, he was a cultural icon. But […]