Skip to content
Advertisements

Category: Shows

Упс! Си го местеше фустанот среде емисија во живо, па откри премногу пред камерите

Лилијан Асебо е една од кандидатките на норвешката верзија од шоуто „Танц со ѕвездите“. Откако со својот партнер Ерик Фолестад одиграа заводливо танго, 24-годишната Лилијан со еден невнимателен потег уште […]

И испаднаа градите среде емисија а водителката си продолжи да зборува како ништо да не се случило (ВИДЕО)

Речиси секојдневен тренд стана на некоја водителка да ѝ излезат градите додека емисијата се емитува во живо (случајно или не). Во продолжение, можете да го видите најновиот испад. Обично се […]

Antonia Gigovska – And I m Telling You

Antonia Gigovska – And I m Telling You Antonia Gigovska – And I am telling you – (01 07) – forty-third issue – OTHER FINALS Antonio Gigovska the other semifinal […]

Martija Stanojković – Bound To You

Martija Stanojković – Bound To You Martija Stanojković performed in the second final night “Pink stars” beautiful ballad “Bound To You” from the movie “Burlesque” Martija Stanojković (12) present in […]

Red Hot Chili Peppers Carpool Karaoke

Red Hot Chili Peppers Carpool Karaoke Red Hot Chili Peppers were the latest artists to cram in James Corden’s vehicle to help the Late Late Show host get to work on […]