Category Archives: Retro

Еве како реагирал Тито кога возачот му ја треснал вратата и му ги приклештил прстите

Advertisements

Се сеќавате на овој легендарен потег? Вака Берлускони ја понижи Меркел пред неколку години

Advertisements

Кој се сеќава – пред 36 години, 08.02.1982 Сараево беше ценар на светот

Advertisements

Видео на Тоше Проески и Игор Џамбазов како заедно ја пеат „Кранфило, фил-фило моме“

Advertisements

Бранко Црвенковски на митинг во 2012 год | КАКО ЈА ТЕРАШ РАБОТАВА, НА КРАЈОТ НИКОЛА АПЛА САМ ЌЕ ОСТАНЕШ…

 

Advertisements

Тажна беседа на Игор Џамбазов за ТошеПроески – “Ти почина без да умреш, а ние умревме без да починеме”

Тажна беседа на Игор Џамбазов за ТошеПроески: Плачевме многу, плачеме сеуште (има и за кого да плачеме). Сигурен сум дека и ти плачеш во овој момент и сакаш да си барем две минути со нас.

Advertisements

ДЕСЕТ ГОДИНИ ОД ЗАМИНУВАЊЕТО НА ТОШЕ ПРОЕСКИ ВО ЛЕГЕНДИТЕ

Advertisements
« Older Entries