Category Archives: News

ТВ21: Пратениците кои ги отворија вратите, ги зеле клучевите од полицаецот кој го спаси Села?!

Advertisements

Грчката полиција синоќа се судри со маскирани демонстранти во Атина на деветтата годишнина од убиството на еден тинејџер од страна на полицијата

Грчката полиција синоќа се судри со маскирани демонстранти во Атина на деветтата годишнина од убиството на еден тинејџер од страна на полицијата. http://bit.ly/2BT06Sr

« Older Entries