АКО МИСЛИТЕ ДЕКА СТЕ ИМАЛЕ ЛОШ ДЕН НА РАБОТА, СЕТЕТЕ СЕ НА ОВОЈ ЧОВЕК

Advertisements

Бугарскиот заменик министер за транспорт и врски и слушалките

Не е лесно да си министер, а изгледа уште потешко е да си заменик министер за транспорт и врски. Имаш многу обврски и одговараш пред народот, а може да се деси и да не си баш снаодлив со технологија од типот слушалки.