Гледајќи во мобилниот падна во шахта

Што може да се случи ако на улица гледате во мобилниот покажува примерот на жена од Њу Џерси која паднала во шахта. На социјалните мрежи се појави видео снимка од нејзиниот пад во отворена шахта длабока неколку метри. Жената гледајќи во својот мобилен телефон не забележува дека вратата на шахтата е отворена и паѓа. Нема информација за повредите кои ги добила од падот.

Woman Falls Into Cellar – Distracted By Her Cellphone

ВИДЕО: Сеад Кoчан по грешка, наместо во СЈО, влезе во продавница за леблебија

Бизнисменот Сеад Кочан на распит во СЈО. Дојде со адвокатот Никола Додевски. Наместо да влезат во Специјалното јавно обвинителство, првин ја згрешија вратата и влегоа во една блиска продавница. Вратата на Кочан му ја отвори неговиот адвокат. Кога видоа дека се во продавница која продава апетисани, брзо излего