Skip to content
Advertisements

Category: Емисии

(Матна) Саботажа сезона 3 бр. 75

„Матна“ Саботажа , емитувана на 03 јули 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 74

„Утната“ Саботажа , емитувана на 30 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 73

„Непристојна“ Саботажа , емитувана на 26 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 71

„Утринска“ Саботажа , емитувана на 19 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.