Новата песна на Слаткаристика „Money“ е саундтрак на високобуџетен филм

Песната е наменски изработена за потребите на „Привличане”/„Attraction“ – бугарски, високобуџетен филм, во кој освен што ја направи носечко-музичката песна, нашиот Слаткаристика глуми и во неколку сцени од филмот. Песната […]

Мирка Велиновска: На Груевски, ни името не сакам да му го споменам

Мирка Велиновска и Миленко Неделковски со остри критики кон Никола Груевски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ. Еден ден пред изборите, таа е разочарана зошто Груевски не упатил ниту една охрабрувачка порака […]