Пуштена во употреба втората производна линија на ,,Еуроникел”

ИМПРЕСИВНИ БРОЈКИ ЗА “ФЕНИ” – до пред 2 години во стечај и долг од 70 милиони евра
ДЕНЕС – вложени 80 милиони евра, 15 милиони евра во втора производна линија, 1000 вработени со просечна плата од 550 евра, исплатени доверители, производство од 15 000 тони фероникел и 200 милиони долари приход годишно, учество со 2% од БДП на Македонија

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s