Од денес државата ќе враќа 50% од парите доколку ставите плински уред во автомобилите

50% од трошоците за оние кои од денеска ќе купат и вградат плински уред во возилата ќе ги покрива државата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s