Државата електронски ќе ги следи пратките купени преку интернет

Машки парфеми – тестери со препознатлив оригинален квалитет, познати марки патики за само 999 денари, наочари за сонце за само 499 денари, нарачајте во инбокс.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s