Мицкоски: Сите ќе одговараат, политичарите не се над законот

Лидерто на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, синоќа од Битола, порача дека случајот „Рекет“ не може да се сведе само на тројцата осомничени.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s