Полицијата им објави „војна“ на несовесните моторџии

40 моторџии добиле казна за неправилно возење, а 13 моторџии останаа без нивните мотори вчера вечерта од страна на полицијата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s