КОЈА Е НИНА АНГЕЛОВСКА, ПРЕДЛОГ ЗА МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ

КОЈА Е Nina Angelovska, ПРЕДЛОГ ЗА МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ – ко-основач и директорка на компанијата „Групер“, доктор на науки по менаџмент, во 2010 г. дипломирала на Економскиот факултет при УКИМ во Скопје како студент на генерација. Таа лани влезе на листата на „Форбс“ меѓу триесетте најуспешни во Европа во продажба, а се помлади од 30 години

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s