Катица Јанева утрово се појави на работа во СЈО

Бомбите втор ден мируваат, но “Рекет” продолжува да ја бранува јавноста. Специјалната обвинителка Катица Јанева по еднонеделниот одмор денеска се врати на работа.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s