Видео: Русинка во Будва со возило удри во татко и бебе од Холандија

Едногодишно бебе од Холандија се здобило со повреди на 2 август во Будва откако автомобил налетал во количката во која се наоѓало.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s