Без инциденти помина чествувањето на Илинден на Мечкин камен

Под силно полициско обезбедување се одвиваше денешната прослава на Мечкин камен, која помина без инциденти.

One thought on “Без инциденти помина чествувањето на Илинден на Мечкин камен

  1. Доведени деца да ги исфиркуват Македонците .Чудо немаше шиптарски знамиња

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s