Предлог закон – 2 до 3 илјади евра субвенции за замена на стари за нови автомобили

Од 2 до 3 илјади евра субвенции за сите кои ќе сакаат да ги заменат старите возила со нови, најави министерот за економија Крешник Бектеши.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s