Разрешени директорите на МЕПСО, ЕЛЕМ, Македонија Пат и МЖ Инфрастурктура

Повеќе од триесетина функционери, директори, и членови на управни одбори се сменети како дел од “Метлата” број два на премиерот Зоран Заев.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s