Владата ќе ја покани и опозицијата во преговарачките тимови

И покрај тоа што се уште е неизвесно кога земјава ќе ги почне преговорите за членство во ЕУ, владата ги направи клучните чекори во насока на административна подготвеност за отворањето на првите поглавја.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s