Почна електронската наплата на патарини, Заев подари две картички на првите двајца возачи

Од денеска на патарините Петровец, Романовце, Отовица , Сопот и Градско ќе има по една рампа означена за електронска наплата преку која ќе се зголеми брзината и протокот на возилата со што ќе се намалат гужвите

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s