Приведени 11 лица, меѓу кои и Миле Јанакиески за злоупотреба на службена положба

Вкупно 11 кривични пријави се поднесени за злоупотреба на службена должност и несовесно работење, по полициската акција во која се приведени десетина лица на неколку локации во Скопје.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s