Уапсен е Јахи Јахија од ДУИ, државен секретар во Министерство за информатичко општество за дело од 2014 год.

Уапсен е државниот секретар во Министерство за информатичко општество Јахи Јахија поради земање провизија од проект финансиран преку ИПА фондовите во висина од околу 40.000 евра.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s