223 полски навивачи на суд по масовната тепачка

Место на градски во полициска станица, двестете полски навивачи кои беа приведени за меѓусебната тепачка во градскиот парк, по ноќта во притвор денеска со неколку автобуси беа изведени пред судија на прекршочна постапка.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s