Скоро 500 фирми бараат 70 милиони евра, во Фондот за иновации има само 5 милиони

Фондот за иновации упорно бара пари да поддржи што поголем број фирми кои аплицираа на вториот јавен повик за комерцијализација на иновации.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s