Двојно зголемен интересот за грантови од фондот за иновации, ама буџетот е само 5 милиони евра

Околу 500 компании аплицирале на вториот јавен повик на Фондот за иновации за комерцијализација на иновации.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s