Таско вози ко „Ducati“

Таско е еден од највредните музички творци изминатиов период, кој заедно со екипата „Урбан рекордс“, постојано подготвува и претставува нов материјал, па деновиве го објави и новиот сингл насловен „Ducati“. Станува збор за авторско дело на самиот Христијан Тасковски, чиј потпис стои на музиката и на стиховите, а аранжманот, миксот и мастерингот се на Иван Јованов – Ивајо, додека видеото е дело на продукцијата „Год-ај“ (GodEye Production).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s