Со 91 глас ЗА собранието ги удри темелите на новата тајна служба, УБК во историјата

Собранието ги удри темелите на новата тајна служба, го изгласа Законот за Агенцијата за национална безбедност. И покрај тоа што дел од пратениците токму на владеачкото мнозинство во дискусијата имаа забелешки за тоа каков лик ќе добие новата Агенција за национална безбедност сепак сите гласаа „За“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s