Ексклузивна снимка: Разговор на пилотите на папата и контролата на летање

Канал 5 дојде до ексклузивна снимка од разговорот на контролата на летање на скопскиот аеродром и пилотите на авионот на папата, при неговото заминување од земјава.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s