Снимено апсењето на Асанж во Лондон

Погледнете го апсењето на основачот на Викиликс, Џулијан Асанж.

Британската полиција денеска соопшти дека го уапсила основачот на Викиликс, Џулијан Асанж. Асанж бил уапсен откако ја напуштил зградата на Еквадорската амбасада во Лондон, каде престојуваше изминативе седум години.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s