Лустерите од седиштето на ВМРО ДПМНЕ, партијата ги донира во цркви и манастири

Пратеникот Јохан Тарчуловски, амнестиран за собраниските насилства од 27 април, на својот фејсбук профил сподели фотографии кои како што пишува се направени во црквата Свети Никола во селото Љубанци каде лустерите биле донирани од партискиот лидер.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s