Пронајдени остатоците од Цесната што се урна кај Солунска глава

Обвинителството го заврши увидот на местото каде што вчера се урна авион од типот Цесна на пет километри северозападно од Солунска глава при што загина четиричлено семејство од Бугарија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s