Германски ,,Герешајмер“ со инвестиција која ќе отвори 400 работни места

Премиерот Заев на прес конференција најави голема германска инвестиција на компанијата ,,Герешајмер„ за амбалажа за медицинска и фармацевтска индустрија која значи отворање на 400 нови работни места.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s