Викендов ќе биде пуштен автопатот Штип-Миладиновци, годинава ќе се вози бесплатно

Од Скопје до Штип за 30 минути! Долгоочекуваниот автопат Штип – Миладиновци официјално ќе биде пуштен во употреба овој викенд, велат од транспорт.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s