Германска донација за МВР – 20 „Дачија Дастер“ и 351 пар чизми

Донација од 20 возила “Дачија Дастер“, вредни околу 323.000 евра како и 351 пар чизми, беше врачена денеска од министерството за внатрешни работи на Сојузна Република Германија за македонското МВР.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s