Груевски извадил 230.000 евра од сметка, за да плаќа со нив во затвор, оти таму не се плаќало со картичка!

Advertisements

One thought on “Груевски извадил 230.000 евра од сметка, за да плаќа со нив во затвор, оти таму не се плаќало со картичка!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s