Царовска: Постојан раст на пензиите, никому не е ускратено ништо

За да нема замрзнување на пензиите и пензионерите да не одат подоцна во пензија, пензиите отсега ќе се услогласуваат само според трошоците за живот, вака министерката Царовска го правда законското решение според кое ќе се пресметуваат пензиите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s