Комора на трговци: 60 евра не е скапо за тезга

Сумата од 60 евра за лиценца за една тезга не е голема смета првиот човек на Комората на трговци која сега ќе ги издава лиценците.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s