Во РЕК Осломеј ќе се гради фотоволтаична централа, инвестиција од 7 милиони евра

Кредит од 5,9 милиони евра зема компанијата ЕЛЕМ од Европска банка за обнова и развој за изградба на фотонапонската централа Осломеј.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s